CONTACT ASIEL

Over Arkadas

Arkadas is opgericht uit liefde voor Turkije en de Turkse dieren in nood.


Arkadas is een vzw die opgericht werd in januari 2013.


Ons doel is het dierenleed in Turkije te verminderen en de leefomstandigheden van de dieren in het Haydos asiel te verbeteren. Vereniging Arkadas ontvangt geen subsidies. Alles gebeurd op vrijwillige basis. Elke donatie of inkomst gaat naar de dieren!


De hoofddoelstelling is hulp te bieden aan het Haydos Care Centrum for Animals. Dit is een particulier asiel opgericht door Turkan Dagdelen. Turkan zorgt al jaren voor meer dan 600 honden en 250 katten in haar zelf opgebouwd asiel. Hiernaast zorgt zij nog voor de vele dieren die op straat leven. Dagelijks is het voor haar vechten om voor de dieren te zorgen.


Wij willen als vereniging haar steun bieden met het grote kostenplaatje dat hier bij hoort. Donaties worden gebruikt voor aankoop van voer en medicijnen, betalen van de dierenarts, onderhoud en verbeteringen in het asiel, en sterilisatie en castratie van dieren.


Hiernaast proberen wij ook kleine Turkse dierenprojecten mee te kunnen ondersteunen waar de nood groot is.

De raad van bestuur van vzw Arkadas is als volgend opgebouwd:
Voorzitter Bestuursleden Ondernemingsnummer
Rymenants Sofie Oner Levent 0540.968.307
Suls Arlette
Doneer

Naam: Arkadas VZW
IBAN: BE63 737046052108
Bic: KREDBEBB

Of via paypal: haydos.arkadasvzw@gmail.com

Bestel bij zooplus


Bestel bij zooplus, en schenk ons zo automatisch een stukje opbrengst van jouw aankoopbedrag. Klik op de logo, en ga vanaf daar verder met bestellen.

Bestel bij bol.com

Bestel bij bol.com, en geef ons automatisch een stukje opbrengst van je aankoopbedrag. Op het logo klikken, vanaf daar kan je bestellen of inloggen zoals je normaal ook doet