CONTACT ASIEL

Brief van Turkan

September 2014

Beste vrienden, dierenliefhebbers en mensen met een hart van goud.


Eindelijk kom ik ertoe iets te doen wat ik helaas genoeg al zo lang uitstel om verschillende redenen ….dat is JULLIE …bedanken. In de afgelopen jaren heb ik zelfs de kans niet gekregen om mijn waardering en dankbaarheid voor jullie blijvende steun te uiten omdat ik steeds overweldigd werd met het dierenwelzijn zowel in het asiel als in het gehele land of gewoon door technische incompetentie.


Momenteel telt het asiel bijna 600 honden, 250 katten, 3 eenden en een oude muilezel. Hun aantal blijft stijgen elke dag. Over de jaren heen zijn vele gekomen en ook gegaan maar diegene die hier nog steeds zijn, leven en leven in goede omstandigheden waarvan geen enkel straatdier durft te dromen. Met het beetje om te overleven, teveel om te sterven, met de hulp van de gemeente en vooral de steun en hulp van goede mensen zoals jullie blijven we vechten en doen wat we nu doen. In de afgelopen jaren overleefden we bosbranden, overstromingen en orkanen en zo kan ik nog pagina’s doorgaan. Misschien klinkt het afgezaagd maar je moet in het HAYDOS asiel geleefd hebben om te beseffen wat het was en wat het nu is en dit allemaal dankzij zo’n fantastische mensen als jullie.


Ik hoop van harte dat jullie dezelfde goedheid terug zullen mogen ontvangen en als één van jullie in de zuidelijke Egeïsche regio van Turkije is kom ons dan gerust eens bezoeken om te zien wat we verwezenlijkt hebben met jullie blijvende steun.


In naam van honderden stemloze dieren dank ik jullie met liefde en vriendelijke groeten,


Turkan Dagdelen


Doneer

Naam: Arkadas VZW
IBAN: BE63 737046052108
Bic: KREDBEBB

Of via paypal: haydos.arkadasvzw@gmail.com

Bestel bij zooplus


Bestel bij zooplus, en schenk ons zo automatisch een stukje opbrengst van jouw aankoopbedrag. Klik op de logo, en ga vanaf daar verder met bestellen.

Bestel bij bol.com

Bestel bij bol.com, en geef ons automatisch een stukje opbrengst van je aankoopbedrag. Op het logo klikken, vanaf daar kan je bestellen of inloggen zoals je normaal ook doet